bijEENkomsten

Kerkdienst voor jong en oud, gezinnen en alleenstaanden.                                 Elke zondag 16:00.

Iedereen heeft behoefte aan saamhorigheid, hoop en liefde. Veel mensen verlangen naar voorspoed, gezondheid en antwoorden op levensvragen. Samen met elkaar ontdekken we de enorme troost en hoop die de Bijbel ons te bieden heeft.

Verlang je naar praktische uitleg over de Bijbel? Of wil je weten wie God is of wie Jezus voor je wil zijn? Ben je gewoon nieuwsgierig naar wat geloven is? Kom je al jaren in de kerk of helemaal nooit. Iedereen is welkom.

De bijEENkomsten van de Schaapsoort zijn een plek van gezelligheid, aandacht en inspiratie. Samen eten doen we in verband met corona even niet maar wat drinken en praten, praktische uitleg over de Bijbel en gebed is er voor een ieder die dat wil.

Voor de kinderen is er elke derde zondag van de maand KBC Subday. Elke vierde zondag is er een jong en oud bijEENkomst waar de kinderen onze VIP zijn. Bij deze bijEENkomst wordt er ook gezellig samen gegeten.

Doordeweeks komen we in kleine groepen bij elkaar. Gezellig kletsen, elkaar en anderen helpen, samen bidden en de Bijbel bestuderen. Voor meer informatie stuur ons gerust een berichtje.

Mark Zeldenrust – Wijkpastor Almere Poort

IMG_5065    IMG_5137

2 Reacties op bijEENkomsten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *