bijEENkomsten

Kerkdienst voor jong en oud, gezinnen en alleenstaanden.                                 Elke zondag 16:00.

Iedereen heeft behoefte aan saamhorigheid, hoop en liefde. Veel mensen verlangen naar voorspoed, gezondheid en antwoorden op levensvragen. Samen met elkaar ontdekken we de enorme troost en hoop die de Bijbel ons te bieden heeft.

Verlang je naar praktische uitleg over de Bijbel? Of wil je weten wie God is of wie Jezus voor je wil zijn? Ben je gewoon nieuwsgierig naar wat geloven is? Kom je al jaren in de kerk of helemaal nooit. Iedereen is welkom.

De bijEENkomsten van de Schaapsoort zijn een plek van gezelligheid, aandacht en inspiratie. Samen eten, drinken en praten, praktische uitleg over de Bijbel en gebed voor een ieder die dat wil.

Voor de kinderen is er een eigen programma, voor de tieners ook maar dan alleen op de 1ste en 3de zondag van de maand. We beginnen altijd gezamenlijk en daarna kunnen de kinderen en tieners naar hun eigen ruimte.

Eens in de maand eten we na afloop met elkaar en doen we de bijEENkomst met jong en oud samen. De komende data hiervan zijn: 8 okt. – 12 nov. – 10 dec. 2017

Op de woensdag komen we eens in de 14 dagen in kleine groepen bij elkaar. Gezellig kletsen, elkaar en anderen helpen, samen bidden en de Bijbel bestuderen. Voor meer informatie stuur ons gerust een berichtje.

Mark Zeldenrust – Wijkpastor Almere Poort

IMG_5073 IMG_5065 IMG_5137

1 Reactie op bijEENkomsten

  1. Gosina schreef:

    Dag,

    Ik zou graag de cursus willen volgen. Mijn vraag is zijn er nog kosten aan verbonden

    met vriendelijk groet
    Gosina Kramer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *