Bijbelcursus

Connect

In 6 avonden kennis maken met het christelijk geloof. Gratis toegankelijk voor iedereen. Geen voorkennis nodig. Alle culturen, denkwijzen en leeftijden zijn welkom. Start twee keer per jaar. Voor meer informatie vul het contactformulier op deze site in.

Wegwijs in de Bijbel

De Bijbel, het meest verkochte boek aller tijden, wil een wegwijzer zijn in een wereld vol vragen. In de Bijbel gaat het over vragen over God, zoals: ‘Wie is God?’ en ‘Kunnen wij Hem leren kennen?’ In de Bijbel gaat het ook om de vragen van deze tijd, zoals: ‘Wat is onze kijk op de samenleving?’ en ‘Hoe gaan we om met de verschillen in culturen?’

De Bijbel geeft een boodschap van hoop en toekomst voor mensen die zich zorgen maken, teleurgesteld zijn of pijn ervaren. Miljoenen mensen zijn inmiddels gegrepen door de aantrekkingskracht van dit bijzondere Boek. Misschien heb je een mening over de Bijbel, maar heb je hem nog nooit gelezen. Dan biedt de cursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ jou nu een prachtige kans!

De cursus Wegwijs in de Bijbel helpt jou om praktisch de Bijbel te leren lezen. Je leert de hoofdlijn van de Bijbel begrijpen en tekstgedeelten gemakkelijk op te zoeken. Tevens behandelt de cursus alle christelijke feestdagen en komen belangrijke elementen van het christelijke geloof aan de orde.
Kortom: een complete basiscursus voor mensen die zich voor het eerst of opnieuw in de Bijbel willen verdiepen!

De cursus bestaat uit 30 lessen. Interesse graag aangeven via het contact formulier. We hopen regelmatig te starten dus ook als je nu niet of op dit tijdstip niet kan, welkom om jouw interesse te melden.

De eerste cursussen in Poort zijn gevolgd door in totaal 20 deelnemers met zeer diverse achtergronden. Gelovig, niet gelovig en anders gelovig. Een nieuwe cursus start altijd medio september. Maak door het jaar heen gerust via het contactformulier al jouw interesse kenbaar.

bijbelcursus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *