Uw wijkpastor

Wij zijn Mark en Marianne Zeldenrust. We hebben 4 kinderen en wonen sinds oktober 2013 in Almere Poort. Binnen ons gezin kenden we al heel wat up and downs. Maar we hebben in goede en slechte tijden mogen ervaren dat God zorgt. Onze grote drijf in het leven is om er te zijn voor God en de ander, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Heb je behoefte aan een luisterend oor, gebed of zit je met levensvragen neem gerust contact met ons op. Wij willen er graag voor je zijn in vreugdevolle maar ook de verdrietige situaties.

In het verleden hebben wij gewerkt als jeugdwerkers in de kerk en hebben leiding gegeven aan het jongeren welzijnswerk van ‘The Mall’ in Almere stad. Als betrokken Almeerders bouwen wij nu dan ook met plezier aan het werk van de Schaapspoort.

Daarnaast zijn wij betrokken bij het project ‘Het Poorthuis’. Een woongemeenschap in Poort waar we met een aantal gezinnen naast elkaar wonen. Hier kunnen ook jongeren begeleid wonen en is er een ontmoetingscentrum voor de wijk. Het Poorthuis staat aan het Merlijnplantsoen 17.

Meer weten over ons leven en werken zie www.familiezeldenrust.nl