Praktische Hulp

Welkom op onze inloop, elke woensdag in het Poorthuis Merlijnplantsoen 17                    Van 16:00 tot 19:00 uur zijn we aanwezig voor koffie, thee, hulp en gezelligheid.

Elke eerste woensdag van de maand worden er boodschappen uitgedeeld. Elke tweede woensdag is er een gratis en heel gezellige maaltijd.

Klik op de flyer voor de precieze data waarop we samen eten, je gratis geknipt kan worden of we een leuke high tea hebben.

Als Schaapspoort zetten we ons graag zinvol in voor Almere Poort. De bloei van dit stadsdeel is ook onze bloei. Met acties als Serve the City zetten we regelmatig vrijwilligers in. Maar ook in de samenwerking met Het Poorthuis of andere instanties zijn we graag actief betrokken op Poort. Daarnaast delen we regelmatig boodschappen uit aan mensen die dat nodig hebben. Ook kan er tweede hands kleding worden gekregen of gekocht voor €0,50 per kledingstuk.

Heb je kleding over, of wil je houdbare producten afstaan wij horen het graag. Zit je heel krap en kun je wel wat steun gebruiken? Of ben je eenzaam en heb je behoefte aan bezoek? Heb je een keer praktische hulp nodig? Je mag altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op deze site. We kunnen niets beloven maar wel dat we ons best doen om waar mogelijk onze handen uit de mouwen te steken.

Wil je zelf jouw handen uit de mouwen steken. Ook dan horen wij dat graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *